недеља, 24. мај 2015.

Najbolji momenti




Kapetan Heroj

Kapetan Heroj - parodija na superheroje iz američkih stripova, prvenstveno Supermena. Poseduje neke super-moći kao što su veština letenja i rendgenski vid, ali u suštini je nesposoban i ograničen.

 

 

Spenki Hem

Spenki Hem (engl. Spanky Ham) - prasac koji je predstavnik tzv. internet fleš animiranih filmova. On je „stručnjak“ za toaletni humor i većina humora vezanog za njegov lik je ovog karaktera.

 

 

Zender

Zender - junak iz video-igara. Njegov lik je najviše inspirisan Linkom iz igre Zelda. Na početku serije je stalno ponavljao kako je u „beskrajnoj potrazi da spase svoju devojku“; međutim, ubrzo se ispostavilo da je on u stvari gej. Kao takav, on, osim junaka video-igara, predstavlja i većinu gej stereotipa.

 


Ling-Ling

Ling-Ling - azijsko borbeno stvorenje. Izgledom najviše podseća na Pikačua iz Pokemona, s tom razlikom što je narandžaste boje. On govori nekakvim iskvarenim japanskim jezikom, za koji su gotovo uvek dati engleski titlovi. Za njegov lik su vezani mnogi motivi iz japanskih anime crtanih filmova. Najveća okupacija su mu borba protiv drugih čudovišta.

  
 

Tut Braunstin

Tut Braunstin - seks simbol animiranih filmova iz '20-ih, nacrtana u crno-beloj tehnici. Njen lik je parodija na crtane junake iz tog vremena, prvenstveno Beti Bup. Tokom vremena nije ostarjela, ali se ugojila. Ima veoma dobar apetit i u stanju je da, osim hrane, jede i mnoge druge stvari, kao što su televizor, mobilni telefon ili čak druge ljude, pa i svoje ukućane.

 
 

Foksi Lav

Foksi Lav - tamnoputa devojka prepoznatljiva po oskudnom odevanju, britkom jeziku, promiskuitetnosti, kao i po kačketu sa lisičjim ušima i lisičjim repom zadenutim pozadi (zbog imena koje dolazi od engleske reči fox što znači „lisica“). Po zanimanju je muzičar i rešavač misterija. Po prirodi je drska ali razborita. Vuldor je jednom prilikom za nju rekao da je „jedina u kući koja nije kompletno retardirana“.

 

 

Vuldor Sokbat

Vuldor Sokbat (engl. Wooldoor Sockbat) - neobičan žuti stvor sa krilima na glavi, velikim narandžastim nosem i čarapama. On je predstavnik crtanih serija sa neobičnim stvorenjima kakve su „Sunđer Bob Kockalone“ i „Ren i Stimpi“. Prilično otkačen ali u suštini dobronameran, Vuldor ima različite uloge tokom serije - od nesnosnog stvora koji svima ide na živce pa sve do uloge profesora ili psihijatra kada je to potrebno.

 






Princeza Klara

Princeza Klara - parodija na Diznijeve princeze. Lakoverna je, veoma religiozna, a često daje i rasističke izjave, više zbog toga što je tako podizana u svojoj kraljevskoj porodici nego što zaista tako misli.
 

O seriji

Comedy Central je prikazivao ovu seriju pod sloganom „Prvi animirani rijaliti šou ikada“.
Slično kao serija „Prijatelji“, „Drawn Together“ ima više glavnih junaka od kojih se niko od njih ne nameće više od drugih. Svako od tih osam junaka predstavlja lik iz neke oblasti iz sveta animiranog filma, i humor u seriji se bazira na njihovim razlikama.
Serija je po svom sadržaju namenjena odrasloj publici zbog svog često eksplicitnog sadržaja koji uključuje psovanje, golotinju i nasilje; prilikom emitovanja na TV neki detalji su cenzurisani dok DVD izdanja nemaju nikakvu cenzuru.
Epizode se često dotiču raznih tabu tema kao što su homoseksualnost, biseksualnost,masturbacijaincestrasizamhomofobijaantisemitizam i druge. U mnogim epizodama se, kao „gosti“, pojavljuju likovi iz drugih animiranih serija i filmova, koji su nekad namerno drugačije nacrtani ili zamagljenih lica zbog autorskih prava. Takođe, postoji dosta scena koje parodiraju neke poznate scene iz raznih filmova i serija.



O autoru

Ja sam Đorđe Nedić, idem u 15. beogradsku gimnaziju i volim da gledam "Drawn Together" svako veče na "Comedy Central". Taj crtani je parodija na rijalitije kao što su "Veliki brat", "Farma", Parovi" itd. Aj ćao ;)

Napomena: Unapred se izvinjavam ako javnost bude uvređena na predstojeći sadržaj.